© 2007 www.siteuriweb.eu
Peisajele Transilvanene sunt renumite pe plan mondial. Pentru cei ce simt nevoia unei plimbari, padurea Bekecs este locul perfect pentru a  te simti in largul tau in mijlocul naturii. Campul Cetatii care este o zona turistica des frecventata, se afla la o distanta de numai la 5 kilometrii.

O alta atractie turistica este Lacul Ursu situat in localitatea Sovata, numai la 16 km, lacul Ursu este singurul lac heliotermic (încalzit de soare) din Europa.

Nici Ocna Salina din Praid nu trebuie exclusa din sejurul tau. Salina este renumita pentru tratarea diferitelor deficiente respiratorii si  a diverselor afectiuni plulmonare..

Pe  acelasi  traseu se mai poate vizita satul Corund, care este un centru de arta populara secuiasca sau chiar zona turistica  Bucin.

Pensiunea noastra se afla situata intr-un loc ideal pentru odihna.

Va putem oferi pentru selectare mai multe optiuni dupa exigentele fiecaruia: pescuit, calarit, peisaj rustic,  precum si numeroase excursii, etc..
Locatia: se afla situata in inima Transilvaniei, in judetul Mures, sat Eremitu.
Pensiunea Csilla este foarte primitoare si vasta, are acces la strada principala , este usor de gasit si este un punct excelent pentru organizarea de excursii in mediu rustic.

Pescuitul, excursiile  cu trasura, mediul rustic,  aerul curat si linistea pot asigura relaxarea perfecta pentru dumneavoastrã.
Împrejurimi...
Despre Noi:
Împrejurimi...
Doua etaje cu camere va asteapta cu usile larg deschise pentru o vacanta  de neiutat in orice anotimp,  fie vara, fie iarna sau chiar si numai pentru un sfarsit de saptamana.
Introducere  Restaurant  Camere  Relaxare  Contact
Hu Ro En